Onze Winkel

 
Wat is er allemaal te koop in deze winkel? Het aanbod is heel divers, wij zullen je op de hoogte houden van de nieuwste artikelen doormiddel van social media en de homepage!
 
Ballonnen; een heel divers aanbod, van setjes tot aan losse ballonnen. Wil je er een speciale tekst op? Een speciale kleur of is het voor een verjaardag? Feestwinkel Noord heeft het allemaal in huis! Dus ben jij op zoek naar ballonnen? Dan zit jij hier goed.
 
Bruiloft; Ga jij binnenkort trouwen? Of ken jij iemand die gaat trouwen? Van speciale autospiegelhoezen tot aan vlaggen met ‘just married’ erop. Ook in deze categorie is het aanbod weer heel breed!
 
Thema feest; Krijg jij een baby? Nou gefeliciteerd! Van bordjes met ‘is it a boy or girl’ tot aan tafeldecoraties in verschillende stylen voor speciale thema feesten! Je vindt het allemaal bij deze winkel.
 
Verjaardag; Ben jij jarig? Of ken jij iemand die jarig is? Nou gefeliciteerd! Van de kaarsen op de taart tot aan ballonnen met het cijfer van de leeftijd die de jarige is geworden! Alles, maar dan ook echt alles omtrent verjaardagen is hier te vinden!
 
Het is een fysieke winkel in Rotterdam, maar kun je ook online bestellen? Ja dat kun je zeker. Er is een speciale webshop ontwikkeld zodat iedereen ook online hun spullen kan bestellen. Of kijk rustig eens rond in de webshop om te kijken of de artikelen die jij nodig hebt in huis zijn!